Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli SGS5:n ja Note 3 Neon järjestelmäpiirit

Matti Vähäkainu

Samsung esitteli SGS5:n ja Note 3 Neon järjestelmäpiirit
Samsung on esitellyt Mobile World Congress -messuilla kaksi uutta Exynos-järjestelmäpiiriä. Exynos 5422 Octa ja Exynos 5260 Hexa ovat kahdeksan- ja kuusiytimiset vaihtoehdot mobiililaitteiden yläpäähän sekä keskikastiin.

Exynos 5422 on varustettu neljällä Cortex-A17- ja neljällä Cortex-A7-ytimellä, jotka kellottavat 1,7 ja 1,3 gigahertsiä. Kuusiytimisestä Exynos 5260 Hexasta uupuu kaksi Cortex-A17-ydintä.

Samsung lupaa parantunutta suorituskykyä sekä entistä virtapihimpää toimintaa. Yksi tärkeä tekijä on uusi HMP-teknologia. Heterogeneous Multi Processing mahdollistaa ytimien käytön millä kombinaatiolla tahansa – vaikka yhtä tai kaikkia kerrallaan. Vastaavanlaisia teknologioita ovat esitelleet myös kilpailijat, kuten MediaTek.

Piirejä tullaan löytämään Galaxy-mallistosta, mutta jo nyt kahdeksan ytiminen on varmistunut Galaxy S5:n toiseen versioon (Suomeen saapuu Snapdragon-piirillä varustettu) ja kuusiytiminen löytyy tammikuun lopussa julkistetusta Galaxy Note 3 Neosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja