Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google ei tehnytkään ostotarjousta WhatsAppistä

Manu Pitkänen

Google ei tehnytkään ostotarjousta WhatsAppistä
Google ei tehnyt ostotarjousta WhatsAppista, totesi hakujätin Android- ja Chrome-toiminnoista vastaava Sundar Pichai. Hänen mukaan päinvastaista väittävät lehtitiedot eivät pidä paikkaansa.

Fortunen mukaan Google olisi tarjonnut 10 miljardia dollaria WhatsAppistä, jonka Facebook kertoi ostaneensa vähän aika sitten 19 miljardilla dollarilla. The Infromationin tietojen mukaan Google teki WhatsAppille puoli vuotta sitten tarjouksen, jossa hakujätti tarjosi riihikuivaa rahaa vastineeksi WhatsAppin myyntineuvotteluihin koskevista tiedoista.

WhatsAppillä on nykyään noin 465 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Facebookilla on kova luottamus, että palvelun parissa viestittelee tulevaisuudessa yli miljardi käyttäjää. Viestipalvelu ilmoitti MWC-messuilla, että se kevään aikana WhatsApp mahdollistaa ännipuheluiden soittamisen ja vastaanottamisen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja