Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kertoo huhtikuussa miten sen modulaariseen puhelimeen tehdään osia

Manu Pitkänen

Google kertoo huhtikuussa miten sen modulaariseen puhelimeen tehdään osia
Google aikoo järjestää tämän vuoden aikana useita Project Ara -älypuhelimeen liittyviä kehittäjätapaamisia, joissa on tarkoitus keskustella modulaarisesta älypuhelimesta ja miten sille kehitetään yhteensopivia komponentteja. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 15.–16. huhtikuuta ja siitä tulee tarjolle kaikkia kiinnostuneita varten live-verkkolähetys.

Huhtikuun tapaamisen yhteydessä Google aikoo julkaista alfa-version MDK-kehittäjätyökaluista (Module Developers' Kit). MDK sisältää kaikki vaadittavat tiedot Ara-puhelimien moduulien spesifikaatioista. Yhtiö lupaa kertoa tapahtuman muusta ohjelmasta lisää myöhemmin Project Ara -verkkosivulla.

Project Arasta kuultiin ensimmäisen kerran viime syksynä, jolloin Motorola ilmoitti kehittävänsä älypuhelinta, jonka komponentteja voisi vaihtaa tarpeen ja halun mukaisesti. Mikäli puhelimen kamera ei vastaa omia tarpeita, voisi kuluttaja ostaa uuden kameran puhelimeensa sen sijaan että hän vaihtaisi koko puhelinta. Motorolan puhelinliiketoiminta myytiin Lenovolle vähän aika sitten, mutta Project Ara ja Motorolan muut kunnianhimoiset kehityshankkeet jäivät Googlelle.Motorola ilmeisesti rohkeni viemaan modulaarisen älypuhelimen konseptia eteenpäin nähtyään Phonebloks-kampanjan saaman hyvän vastaanoton. Phonebloksin taustahahmot liittyivät mukaan kehittämään Motorolan Project Araa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja