Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

The Verge: Tässä on Microsoftin ääniavustaja Cortana

Matti Vähäkainu

The Verge: Tässä on Microsoftin ääniavustaja Cortana
Microsoft julkaisee ääniavustajan tulevan Windows Phone 8.1 -päivityksen yhteydessä. Halo-pelisarjan hahmon mukaan nimetty Cortana-avustaja on yhtiön vastaus Applen Sirille sekä Google Now:lle.

The Verge on saanut nyt käsiinsä ääniavustajan ja sisäpiiritietoja sen toiminnasta. Bing-hakunapin takaa tulevaisuudessa löytyvä Cortana personoituu animoituun pyöreään ikoniin ja Sirin tavoin se voidaan myös asettaa kutsumaan käyttäjää tämän haluamalla nimellä.

The Vergen mukaan Windows Phonen avustajan yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on muistikirja, joka mahdollistaa Cortanan pääsyn esimerkiksi paikkadataan, käyttäytymisdataan, henkilökohtaisiin tietoihin ja muistutuksiin. Google Now:n tavoin se seuraa myös lentoaikatauluja ja muita tietoja esimerkiksi sähköpostista, ja se hyödyntää ainakin Foursquarea ja Bingiä tiedonhaussa.

Windows Phone 8.1:n ja Cortanan (tai mikä sen nimeksi tuleekaan) julkaisun odotetaan tapahtuman ensi kuun alussa Build-tapahtumassa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja