Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan Sailfishiin päivitys ensi viikolla - luvassa merkittäviä uudistuksia

Sami Koivunen

Jollan Sailfishiin päivitys ensi viikolla - luvassa merkittäviä uudistuksia
Jollan virallinen Twitter-tili varmistaa seuraavan Sailfish-päivityksen ilmestyvän ensi viikolla. Päivitys sisältää jälleen lukuisia näkyviä muutoksia ja samalla poistuu Sailfishin beeta-leima.

MWC-messuilla esitelty 1.0.4.1 Ohijärvi -päivitys sisältää AllBout Jolla & N9 -sivuston mukaan mm. parannetun käyttöliittymän, joka oli toimituksen mielestä "nopeampi ja värikkäämpi" verrattuna nykyiseen Naamankajärvi-versioon. Järjestelmän käytön kerrotaan tuntuneen muutenkin vakaammalta, nopeammalta ja luontevammalta.

Luvassa on myös uudistettu virtuaalinäppäimistö, Bluetooth sync ja internet-yhteyden jakamistoiminto. Kamerasovellukseen on Ohijärvessä lisätty valikot valoherkkyydestä ja ajastuksesta. Jollan kauppaan ja kalenteriin on myös tehty parannuksia.

Jolla on myös julkaissut MWC-tapahtumista koostetun videon YouTube-tilillään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja