Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä Lumioiden tuleva Cortana-ääniavustaja videolla!

Matti Vähäkainu

Tässä Lumioiden tuleva Cortana-ääniavustaja videolla!
Microsoftin Cortana-ääniavustaja on vuotanut jo useaan kertaa ja se on vahvistettu osaksi tulevaa Windows Phone 8.1 -päivitystä. Nyt vuorossa on esitellä Cortanaa videolla.

UnleashThePhones on saanut käsiinsä Nokian Lumia-puhelimen, jossa pyöritetään Cortanalla varustettu Windows Phone -versiota. Videolla Cortana kysyy henkilökohtaisia kysymyksiä käyttäjältä, jotta voi jatkossa kertoa relevantimpaa tietoa, kuten Google Now tekee.

Valitettavasti videolla ei kuulla ääntä juurikaan, joten Cortanan puheentunnistusta tai sen ääntä ei kuulla videolla. Jotain se ilmeisesti kuitenkin ymmärtää, koska kertoo ilmeisesti sään vastaukseksi kysyjälle.

Cortanan pystyy avaamaan sekä aloitusnäytöltä tai hakunappia painamalla, ja se vaatii toimiakseen Microsoft-tunnuksen. Asetuksista löytyy lisäksi quiet hours -asetus, jolla puhelimesi voi määrittää hiljaiseksi esimerkiksi yön ajaksi. Lisäksi Cortana voi säätää puhelimesi hiljaiseksi esimerkiksi kalenterimerkintöjen perusteella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja