Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple paljastui asiakkaaksi – osake lähti 50 %:n kiitoon

Manu Pitkänen

Apple paljastui asiakkaaksi – osake lähti 50 %:n kiitoon
Jo pelkästään tieto siitä, että Apple kuuluu jonkin yrityksen tärkeimpiin asiakkaisiin, voi saada sijoittajiin vauhtia. Näin kävi esimerkiksi näyttöteknologioihin erikoistuneelle Pixelworksille, jonka osakkeen arvo kohosi jopa 50 prosenttia yhtiön kerrottua 10-K-dokumentissa, että sen viime vuoden liikevaihdosta yli 10 prosenttia oli peräisin Applelta.

Rahassa mitattuna Applen asiakkuus tarkoittaa yli 4,8 miljoonaa dollaria. Muita saman kokoluokan asiakkaita olivat Hitachi ja NEC, muiden kumppanien osalta liikevaihtokertymä jäi alle 10 prosenttiin (viiden suurimman asiakkaan osuus viime vuoden liikevaihdosta oli 57 %).

On vaikea sanoa mikä yksittäinen teknologia olisi voinut herättää Applen mielenkiinnon. Pixelworks on erikoistunut kuvanlaatua parantaviin sekä virrankulutusta minimoiviin tekniikoihin, joita voidaan käytännössä käyttää kaikissa näyttökokoluokissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja