Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Blocks sallii käyttäjän koota älykellon haluamistaan moduuleista

Juha Tuppi

Blocks sallii käyttäjän koota älykellon haluamistaan moduuleista
Blocks-konsepti pyrkii samaan älykellojen kanssa kuin Googlen Ara-projekti älypuhelimien suhteen.

Blocks esittelee sivustollaan täysin käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaan muokattavan älykellon. Tarjolla on useita komponentti- ja ominaisuusmoduuleja kuten erilaisia näyttöjä, prosessoreita, akkuja, sormenjälkitunnistin, GPS-piiri, modeemi, mikrofoni ja kamera, joista käyttäjä voi kasata mieleisensä laitteen. Laitteen sovelluskaupassa on myös saatavilla olennaisia toimintoja kattavia sovelluksia, jotka mahdollistavat Blocksin toiminnallisuuden muokkaamisen halutun kaltaiseksi. Lisäksi laitteen modulaarisuus sallii sen laitteiston ja ohjelmiston päivittämisen uusien moduulien kehittymisen myötä.

Blocksin laitteisto ja ohjelmisto ovat avoimet, joten kehittäjät voivat laajentaa laitteen moduulitarjontaa omien ideoidensa pohjalta. Konsepti vaikuttaa erittäin lupaavalta, mutta kuten Googlen Ara-projekti, se on toistaiseksi vielä alkuvaiheessa. Jäämme siis odottamaan jatkoa mielenkiinnolla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja