Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Brittikauppa teki ensimmäisen videoarvostelun Sonyn tulevasta Xperia Z2 -lippulaivasta

Matti Vähäkainu

Brittikauppa teki ensimmäisen videoarvostelun Sonyn tulevasta Xperia Z2 -lippulaivasta
Matkapuhelinten jälleenmyyjä Clove Technology on arvioinut videolla markkinoille saapuvaa Xperia Z2 -älypuhelinta. Sonyn tuleva lippulaiva käy läpi varsin kattavan arvostelun, vaikka itse laite saapuu markkinoille vasta ensi kuussa.

Yhdeksän minuutin mittaisessa arvostelussa tehdään katsausta laitteen käyttöliittymään, pintapuolisesti muuttumattomaan 20 megapikselin kameraan, rakenteeseen ja IP-sertifiointiin, laadukkuuteen sekä yleiseen toimintaan. Xperia Z2 saa Clovelta varsin hyvän arvostelun ja Clove odottaakin Sonyn ottavan markkina-asemaa Samsungilta tällä laitteella edeltäjää paremmin.

Tyytyväisiä oltiin parantuneeseen näyttöön ja kameraan, vain vähän muokattuun käyttöliittymään, tallennustilan ja turhan tauhkan määrään sekä nopeaan Snapdragon 801 -piiirin.

)


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.