Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Flappy Birdin luoja harkitsee pelin tuomista takaisin yleisölle

Juha Tuppi

Flappy Birdin luoja harkitsee pelin tuomista takaisin yleisölle
Turhauttavan mutta addiktiivisen Flappy Bird -naputtelupelin luoja Dong Ngyuen poisti pelinsä internetistä reilu kuukausi sitten. Syinä yllättävään toimenpiteeseen olivat kehittäjän mukaan sietämätön mediapyöritys, mutta myös ihmisten huolestuttava koukuttuminen peliin.

Rolling Stone julkaisi eilen Dong Ngyenin haastattelun, jossa pelin luoja kertoo taustoistaan ja kartoittaa myös pelin syntyä, hetkeä auringossa sekä sitä seurannutta romahdusta. Vaikka peli tahkosi kehittäjälleen eräiden arvioiden mukaan mainostuloja 50 000 dollaria päivässä, yllättävä maailmanlaajuisen huomion keskipisteeksi joutuminen sekä useilta huolestuneilta vanhemmilta saadut viestit, joissa he kertoivat lastensa tulleen riippuvaiseksi pelistä, saivat Ngyuenin vetämään pelin pois internetistä.

Tilanne on nyt haastattelun mukaan tasaantunut, ja Ngyuen on pystynyt keskittymään paremmin pelien tekemiseen saamiensa tulojen pohjalta. Kysyttäessä häneltä, tullaanko Flappy Birdiä näkemään vielä, Ngyuen vastaa harkitsevansa asiaa - tosin mikäli hän julkaisee pelistä uuden version, se tulee sisältämään varoituksen taukojen huomioimisesta pelaamisen lomassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja