Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Näkyykö tässä iOS 8:n uudet sovellukset?

Manu Pitkänen

Kuvavuoto: Näkyykö tässä iOS 8:n uudet sovellukset?
Kiinalaisen Weibo-yhteisöpalvelun kautta on julkaistu ruutukaappaukuvia, joissa näyttäisi esiintyvän iOS 8:aan povattujen sovellusten ikonit.

Kuvissa näkyy aiemmin huhutun Healthbook-terveyssovelluksen ikoni sekä Mac-käyttäjille tutut TextEdit- ja Preview-ohjelmien kuvakkeet, joiden saapumisesta iOS-laitteille 9to5macin Mark Gurman raportoi aiemmin tänään. Lisäksi ruutukaappauksessa näkyy Tips-ohjelma. Hyvistä lähteistään tunnetun Mark Gurmanin tietojen mukaan on syytä uskoa, että kuvat ovat aitoja.
TextEdit- ja Preview-ohjelmien iOS-versiot ovat Gurmanin mukaan varhaisessa kehitysvaiheessa, mutta ne on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna (mahdollisesti iOS 8:n mukana). Ohjelmat on suunniteltu iCloudiin tallennettujen dokumenttien lukemiseen, ei niinkään editoimiseen. Healthbookin ajatuksena on toimia keskitettynä säiliönä kaikille käyttäjän terveyteen liittyvälle statistiikalle (samaan tapaan kuin Passbook kokoaa yhteen etukupongit, liput jne.).

Apple selvittää parhaillaan myös miten se voisi helpottaa iCloudia hyödyntävien sovellusten kehitystyötä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja