Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tietovuoto paljastaa Googlen huhutun älykellon väitettyjä ominaisuuksia

Juha Tuppi

Tietovuoto paljastaa Googlen huhutun älykellon väitettyjä ominaisuuksia
Googlen tulevaa älykelloa koskevat yksityiskohdat ovat pysyneet tähän asti salassa, mutta tunnettu tietovuotaja evleaks twiittasi äskettäin laitteen teknisistä tiedoista.

Evleaks paljasti taannoin Googlen valmistelevan älykelloa eteläkorealaisen LG:n kanssa. Lähteen mukaan laite on tarkoitus julkistaa Googlen I/O-kehittäjäkonferenssissa myöhemmin tänä vuonna. Viimeisimmässä twiitissään evleaks paljastaa laitteen väitettyjä teknisiä ominaisuuksia, joihin kuuluvat 1,65 tuuman IPS LCD-näyttö 280 x 280 -resoluutiolla, 512 megatavua keskusmuistia sekä neljä gigatavua tallennuskapasiteettia.Asiasta myös raportoinut TechCrunch huomioi laitteen teknisten tietojen vertautuvan pitkälti Samsungin Galaxy Gear 2 -älykelloon, vaikka Googlen laite vaikuttaakin jäävän jälkeen näytön resoluutiossa. Lähde myös arvelee tietovuotojen perusteella Googlen älykellon julkistuksen tapahtuvan piakkoin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja