Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft oli paljastaa Windows Phone 8.1:n ominaisuudet

Matti Vähäkainu

Microsoft oli paljastaa Windows Phone 8.1:n ominaisuudet
Kaikki vähänkään alaa seuraavat tietävät varmasti, että Microsoftin odotetaan julkaisevan Windows Phonen seuraavan version kuun alussa järjestettävässä Build-konferenssissa. Ilmeisesti vuotaneet tiedot päivitykset ominaisuuksista ovat saaneet Microsoftinkin hieman sekaisin, sillä se meinasi esitellä ominaisuuksia jo itsekin verkossa.

WPCentral huomasi, että Microsoftin sivustolla Windows Phonen Ominaisuudet-kohdasta (Features) löytyi jo linkki – joka poistui sittemmin – Windows Phone 8.1:n ominaisuuslistaukseen, mutta valitettavasti se johti sivulle, jota ei löytynyt. Mikäli sivu olisi löytynyt, niin se olisi paljastanut varmaan jotain uuttakin, mutta pääosinhan päivityksen suurimmat uudistukset ovat varmaan jo tiedossa.
Windows Phone 8.1 tuo puhelimiin Cortana-ääniavustajan, notifikaatioita näyttävän Action Centerin, tuen on-screen-näppäimille, laitteistotukea muun muassa uusille järjestelmäpiireille ja näyttöresoluutioille sekä lukemattomia uudistuksia asetuksiin ja ominaisuuksiin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja