Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung SM-G750 vuoti – kenties Galaxy S5 mini?

Matti Vähäkainu

Samsung SM-G750 vuoti – kenties Galaxy S5 mini?
Hollantilaissivusto Galaxy Club on löytänyt user agent profiileista tietoja Samsung SM-G750A -mallinumerolla varustetusta laitteesta. Kyseessä on todennäköisesti SM-G900-mallinumerolla tunnetun Galaxy S5:n heikommin varusteltu ja edullisempi versio.

Koska Samsungilla on tapana julkaista Galaxy-laitteistaa useita eri versiota, niin varmuutta laitteen lopullisesta nimestä ei ole. Kyseessä voi olla Galaxy S5 mini, jonka lisäksi Galaxy Club nostaa esiin Neo-malliston, jollainen julkaistiin Galaxy Note 3:sta.
Näytön resoluutio on 720p, mutta sen koosta ei ole tietoa. Galaxy S5 mini tulee todennäköisesti selvästi pienemmällä näytöllä kuin alkuperäinen Galaxy S5. Neo – jos sellainen versio tulee – on puolestaan sijoitettu lähemmäs alkuperäistä näyttökokoa.

Mallissa on 2,3 gigahertsin suoritin, jollainen löytyy myös Galaxy S5:stä löytyvän Snapdragon 801 -järjestelmäpiirin muutamasta mallista. Myös vanhempi ja tietysti edullisempi Snapdragon 800 on varustettu noin 2,3 gigahertsin suorittimella. Profiilissa ollut SM-G750A on AT&T:n versio laitteesta.

Vaikka Galaxy S5 mini tai Galaxy S5 Neo kuulostavat varsin loogisilta vaihtoehdoilta laitteen nimeksi, niin voi olla, että kyseessä on aivan joku muu malli. Samsung on tunnettu luovasta nimeämisestään ja erittäin laajasta Galaxy-mallistosta. Lisäksi laite on bongattu toistaiseksi ainoastaan AT&T:n mallina.
Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja