Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

App Store sai indie-pelejä esittelevän osion

Matti Vähäkainu

App Store sai indie-pelejä esittelevän osion
Apple on julkaissut uusimmassa App Store -päivityksessä uuden osion. Indie Game Showcase on erikoissivu (iTunes-linkki), jossa esitellään indie-pelikehittäjiä ja niiden tuotoksia.

App Storen etusivulta löytyvä linkki ohjaa nyt Simogo-pelikehittäjää ja sen pelejä esittelevälle sivulle. Sivun ykköspelinä on Simogon palkittu Device 6 -peli. Myös muita Simogon pelejä löytyy alta, kuten Year Walk, Beat Sneak Bandit ja Bumpy Road.

Alimmaisena on lista peleistä, joista Simogo itse pitää. Näihin kuuluvat esimerkiksi Space Invaders Infinity Gene, Critter Panic! sekä ilmainen Cool Pizza.

Apple tulee esittelemään suosittuja indie-kehittäjiä, niiden pelejä sekä heidän suosimiaan muiden kehittäjien pelejä Indie Game Showcase -sivulla. Apple ei kuitenkaan ole kertonut kuinka usein sivuston sisältö vaihtuu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja