Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S5 ennakkotilattavana, saapuu kokeiltavaksi Experience Storeihin

Matti Vähäkainu

Galaxy S5 ennakkotilattavana, saapuu kokeiltavaksi Experience Storeihin
Samsung on tänään asettanut Galaxy S5:n maailmanlaajuisesti ennakkotilattavaksi. Ennakkotilauksen voi jättää mille tahansa jälleenmyyjälle. Lisäksi yhtiö kertoo, että se tuo ennen julkaisua laitteita hipelöitäväksi omiin kivijalkaliikkeisiin.

Samsung haluaa antaa kuluttajille mahdollisuuden testata laitteita Experience Store -myymälöissään mahdollisimman hyvin ennen ostopäätöstä. Galaxy S5:n lisäksi kaupassa pääsee kokeilemaan myös Gear 2 -älykelloa ja Gear Fit -älyranneketta.

Suomen Samsungilta kerrottiin Puhelinvertailulle, että toistaiseksi kokeiltavia laitteita ei ole tarjolla Helsingissä, mutta ihasteltavana löytyy yksi. Ainoastaan Yhdysvalloissa ja Sveitsissä testilaitteita on tarjolla jo tänään, muissa lähes 60 maassa laitteet saapuvat myöhemmin Experience Storeihin. Lisälaitteita Helsingin Experience Storeen voidaan odottaa vasta lähempänä julkaisua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja