Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Tegra 4i -puhelin on halpa, mutta tehokas

Matti Vähäkainu

Ensimmäinen Tegra 4i -puhelin on halpa, mutta tehokas
Koodinimellä Grey tunnettu Tegra 4i -järjestelmäpiiri ei ole toistaiseksi päässyt vielä parrasvaloihin – lukuunottamatta hyvin suoritettuja benchmark-testejä. Pian piiri pääsee kuitenkin tosimaailman testiin ensimmäisessä myyntipuhelimessa.

Ensimmäinen Tegra 4i -piirillä varustettu puhelin on GSMArenan mukaan ranskalaisvalmistaja Wikon WAX-malli. WAX on LTE-varustettu älypuhelin, joka pyörittää Android 4.3:a. Sen ominaisuuksiin kuuluvat Tegra 4i:n lisäksi 4,7 tuuman 720p-näyttö, gigatavu RAM-muistia sekä 8 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera.
Laite on varustettu selkeästi keskihintaluokan puhelimeksi, mutta hinta on siihen segmettiin hieman pielessä. Onneksi tällä kertaa se on pielessä oikeaan suuntaan eli puhelinta tullaan myymään melko huokeaan 200 euron hintaan.

Tegra 4i on kevennetty versio Tegra 4:stä, joka soveltuu erityisesti tämän tyylisiin hieman edullisimpiin älypuhelimiin. Saa nähdä miten sen suorituskyky pärjää todellisessa testissä, ainakin hintaa se ei nosta liikaa. Aiemmissa testeissä WAXin teho esimerkiksi AnTuTussa oli samaa luokkaa SGS4:n ja HTC Onen kanssa.

Wiko WAX saapuu myyntiin alkuun Italiassa ja myöhemmin muissa Euroopan maissa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja