Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n toisen sukupolven One-älypuhelin videoesittelyssä

Manu Pitkänen

HTC:n toisen sukupolven One-älypuhelin videoesittelyssä
Huomenna julkistettava toisen sukupolven HTC One on päässyt jälleen kerran vuotamaan Internetin eetteriin 14-minuuttisen esittelyvideon (saksankielinen) muodossa. Videolla käydään läpi puhelimen ominaisuuksia niin ohjelmiston kuin raudankin osalta. Kovin paljoa yllätysmateriaalia huomiseen julkistukseen ei enää jää.

Videolla nähdään muun muassa Nokian N9:stä/Lumioista omaksuttu kaksoisnäpäytys, jolla saadaan levossa oleva puhelin hereille. HTC on kuitenkin kehitellyt omiakin eleitä: levossa olevan puhelimen saa herätetty viimeksi auki jääneeseen näkymään liu'uttamalla sormea alhaalta ylös. Kotinäytölle pääsee kun liuttaa sormea oikealta vasemmalle. Eleet esitellään videolla kohdan 3:55 jälkeen.
Puhelimesta löytyy kahdesta kamerasta koostuva pääkamerajärjestelmä, jossa on sekä kahden että 4,1 megapikselin kennot. Kameroiden avulla voidaan kuviin voidaan saada aikaan parallaksiefekti sekä paljon muita tehosteita, kuten tarkennuksen säätäminen jälkikäteen. Etukamerassa on viisi megapikseliä. Salaman osalta on otettu käyttöön iPhone 5s:stä tuttu kaksois-LED-salama.

HTC Onessa on viiden tuuman Full HD -näyttö, neliytiminen Snapdragon 801 -suoritin ja kaksi gigatavua keskusmuistia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja