Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuodoissa Samsungin tuleva Galaxy Tab 4 7.0

Matti Vähäkainu

Kuvavuodoissa Samsungin tuleva Galaxy Tab 4 7.0
Mobiililaitteiden vuodoista tuttu @evleaks on julkaissut tänään kuvia Samsungin tulevasta Galaxy Tabista. Kyseessä on neljännen sukupolven Galaxy Tab -laite, joka nähdään nyt seitsemäntuumaisena.

Laite kantaa vuotajan mukaan nimeä Galaxy Tab 4 7.0, joka kuulostaakin aivan aidolta mallinimeltä. Samsung paljasti aiemmin vahingossa Galaxy Tab 4 -sarjan olemassaolon kuvassaan. Nyt vuodettu laite on malliston pienin, ja kaverikseen se saa jatkossa kahdeksan ja kymmenen tuuman versiot.

Laitteen teknisiä tietoja ei ole vielä julkistettu, mutta sen sisuksista löytyy todennäköisesti suhteellisen edullista rautaa. Esimerkiksi Full HD -resoluutiota tai parhaimpia 8-ydinsuorittimia ei siinä todennäköisesti nähdä. Galaxy Tab 4 7.0:n taustakuvana nähdään Galaxy S5:ssäkin esitelty, uuden TouchWizin mukana tuoma värikäs kuva. Malli saapuu ainakin mustana ja valkoisena, ja tarjolle tulee toisesta kuvasta päätellen myös mobiilidatayhteyksillä (lue: LTE) varustettu malli.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja