Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apu Android-puhelimen tilaongelmiin on pienessä Leef Access -tikussa

1
Matti Vähäkainu

Apu Android-puhelimen tilaongelmiin on pienessä Leef Access -tikussa
Android-puhelimen tilaongelmat ovat varmasti tuttuja useille, erityisesti microSD-muistikorttipaikkattomia älypuhelimia käyttäville. Tietojen siirtäminen onnistuu tietysti esimerkiksi pilvipalvelun avulla, mutta tarjolla on myös verkoton vaihtoehto.

Älypuhelinten lisävarusteita kehittävä Leef on tuonut markkinoille pienen muistikorttilukijan, joka yhdistyy microUSB:n välityksellä Android-puhelimeesi. Näin ollen paitsi tietojen varastoiminen myös niiden siirtäminen laitteesta toiseen helpottuu.

Leef Access on pienikokoinen ja vain 9 milliä paksu. Se tukee microSD-muistikortteja aina 128 gigatavuun saakka ja sen muistilta voidaan toistaa esimerkiksi videoita ja valokuvia.

Useimpien tarkoituksiin esimerkiksi verkkotallennuspalvelut voivat toimia paremmin, mutta jos haluaa pitää tietonsa visusti omassa taskussaan, niin Leef Access voi olla siihen hyvä vaihtoehto. Leef Accessin suositeltu jälleenmyyntihinta on 9,99 dollaria ja sitä alkaa myymään Amazon.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

1

Kun ainut millä kilpaillaan, on näytön koko/tarkkuus ja prosessoritehot, johtaa se siihen, että meillä on puhelimia, joissa roikkuu usbihubi perseessä ja siihen liitettynä muistikortinlukija ja lisäakku. Tyylikästä ja ennenkaikkea käytännöllistä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja