Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercellin uusi Boom Beach -peli tuli saataville Suomessa

Manu Pitkänen

Supercellin uusi Boom Beach -peli tuli saataville Suomessa
Suomalaisen mobiilipelitalo Supercellin Boom Beach -peli on tullut saataville Suomessa Applen App Store -sovelluskaupan kautta.

Vuonna 2010 perustetun yhtiön aiemmat pelit, Clash of Clan ja Hay Day, ovat osoittautuneet jymymenestyksiksi, joten odotukset Boom Beachin suhteen ovat syystäkin korkealla. Uudessa merisodankäyntiaiheisessa pelissä on tarkoituksena suorittaa maihinnousuja vihollisten hallitsemille saarille ja tuhota niille rakennetut linnoitukset. Supercellin aiempien pelien tapaan Boom Beachin lataaminen on ilmaista, mutta pelin sisällä hankituista virtuaalihyödykkeistä joutuu maksamaan.

Supercell julkaisi Boom Beachin Kanadassa jo viime vuoden lopulla. Ajatuksena oli kokeilla peliä rajoitetulla käyttäjäjoukolla ennen laajempaa lanseerausta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja