Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DisplayMate: "Paras näyttö löytyy Samsung Galaxy S5:stä"

Manu Pitkänen

DisplayMate: Paras näyttö löytyy Samsung Galaxy S5:stä
Näyttötutkimuksistaan tunnetun DisplayMaten mukaan Samsung Galaxy S5:ssä käytetty näyttö on parhain älypuhelimessa käytettävä näyttö, jonka he ovat testanneet. Erityisesti puhelimen Cinema Mode -näyttötilan kehutaan toistavan värit tarkasti.

Artikkelissa ei vertailla Galaxy S5:tä edellisiin Galaxy S -malleihin tai iPhone-puhelimiin, mutta tulosvertailun Galaxy S4:ään ja iPhone 5:een voi tehdä itse. Sen sijaan artikkelissa vertaillaan näyttötilojen välisiä tuloksia. Paras kuvanlaatu saadaan aikaan Professional Photo- ja Cinema Mode -tiloilla
Samsung on parantanut näyttöjään panostamalla näyttötilojen kalibrointiasetuksiin, mutta yhtiö on myös onnistunut selättämään Galaxy S4:ssä havaitut puutteet näytön kirkkaudessa. Kirkkausmittauksissa Galaxy S5:n AMOLED-näyttö ei kuitenkaan yllä samalle tasolle kuin mitä parhaimmilla LCD-näytöillä päästään.

DisplayMaten mukaan vielä muutama vuosi sitten AMOLED oli LCD:hen verrattuna selvästi heikompi tekniikka, mutta nykypäivänä tekniikoiden väliset erot ovat tasoittuneet. Yhtiön arvion mukaan tulevaisuudessa kiinnitetään entistä enemmän huomiota näyttöasetusten dynaamiseen hallintaan, joka pitää huolen siitä, että näytöllä oleva kuva toistuu mahdollisimman tarkasti vaihtelevista valaistusolosuhteista huolimatta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja