Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC tuo "Sixth Sensen" viime vuoden malleihin kesällä?

Matti Vähäkainu

HTC tuo Sixth Sensen viime vuoden malleihin kesällä?
HTC:n sovelluspäivitysten aikataulu on vuotanut. LlabTooFer.comin vuotama taulukko kertoo mitkä puhelimen saavat – ja mitkä eivät – uuden Sense-käyttöliittymän kuudennen version.

Sense 6 tai "Sixth Sense", kuten HTC haluaa sitä kutsua, saapuu taulukon mukaan viime vuonna julkaistuille edellisen sukupolven One-malleille sekä Butterfly S -mallille. One-malleihin kuuluvat tietysti M7, M7:n kaksois-SIM-versio sekä One Mini ja One Max. Android KitKat näille malleille on merkattu, vaikka kaikki sitä eivät ole ainakaan Suomessa saaneet.

Vanhemmille malleille, kuten vaikkapa 2012 julkaistulle One X -sarjalle, ei ole taulukon mukaan tarjolla sen kummemmin uutta kuudetta Senseä kuin Androidin uusinta KitKat-versiota.

Uusi käyttöliittymäversio saapuu M7:lle touko-heinäkuussa ja muille mainituille malleille kesä-heinäkuussa. Tämä tietysti olettaen, että vuoto on todenperäinen.

Sense 6 tuo mukanaan uuden tasaisemman ulkoasun, uudistetun Blinkfeedin ja kamerasovelluksen, parannetun gallerian sekä paljon uudistuksia muuhun ulkoasuun.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja