Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6:n näyttöjen valmistus alkaa ensi kuussa

Manu Pitkänen

iPhone 6:n näyttöjen valmistus alkaa ensi kuussa
Seuraavan iPhonen näytön massatuotanto alkaa toukokuussa, uutisoi toimitusketjulähteiden tietoihin vetoava Reuters. Näyttötuotanto aloitetaan 4,7-tuumaiselle iPhonelle.

Applen suunnitelmissa on tuoda markkinoille myös 5,5 tuuman näytöllä varustettu "iPuhletti", mutta sen näytön valmistuksen alkamisajankohtaa on päätetty lykätä muutamalla kuukaudella. Syyksi mainitaan in-cell-teknologian aiheuttamat haasteet. Apple aikoo keskittää voimavaransa aluksi 4,7-tuumaisten paneelien valmistukseen, mitkä perustuvat niin ikään in-cell-tekniikkaan.
In-cell-näytöissä kosketusteknologia on integroitu näyttöpaneeliin. Perinteisemmässä tekniikassa kosketuksen aistiva elementti laitetaan näytön päälle, mikä lisää laitteen paksuutta. Apple on käyttänyt in-cell-tekniikkaa puhelimissaan iPhone 5:stä alkaen. Isommassa paneelissa havaittujen ongelmien takia on mahdollista, että Apple päätyy lopulta käyttämään 5,5 tuuman iPhonessa on-cell-tekniikkaa.

Seuraavan iPhonen näyttövalmistus alkaa ensimmäisenä Japan Displayn tehtaalla Mobarassa (Tokiossa). Sharp ja LG Display polkaisevat näyttötuotannon käyntiin kesäkuun aikana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja