Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S5 Zoom tulossa 20 megapikselin kameralla, tietoja vuoti testisovelluksesta

Matti Vähäkainu

Galaxy S5 Zoom tulossa 20 megapikselin kameralla, tietoja vuoti testisovelluksesta
Olemme tottuneet bongaamaan tulevia laiteuutuuksia Benchmark-testien tuloksista. Ajoittain ne tarjoavat peräti laitteiston tietoja, kuten tämä AnTuTun vuoto Samsung Galaxy S5 Zoomista.

Sammobile ja sen lukijat ovat huomanneet SM-C115-mallinumerolla varustetun laitteen, joka on todennäköisesti juurikin Galaxy S5 Zoom. Aiemman Galaxy S4 Zoomin (kuvassa) mallinumero oli Galaxy-puhelimista poikkeava SM-C101

Sammobilen aiempien tietojen ja vuotokuvien perusteella sen ominaisuuksiin kuuluvat 4,8 tuuman 720p-kosketusnäyttö, 6-ytiminen Exynos-suoritin, Mali-T624-grafiikkapiiri, 2 gigaa RAM-muistia ja tietysti se tärkein eli 20,2 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella, 10x zoomilla ja xenon-nsalamalla. Laitteessa on luonnollisesti Android 4.4 KitKat.

Pisteitä AnTuTu-testistä laite saa 33252 kappaletta, joka peittoaa edellisen sukupolven lippulaivat, mutta häviää odotetusti nykyisille huippumalleille.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja