>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi HTC One saapui Suomeen

Manu Pitkänen

Uusi HTC One saapui Suomeen
Toisen sukupolven HTC Onen (M8) myynti alkoi viime perjantaina Suomessa. Operaattoreista ainoastaan Saunalahti myy uutta Onea, Soneran ja DNA:n valikoimista ei löydy ainuttakaan HTC-merkkistä puhelinta.

Puhelinta myydään Saunalahden lisäksi monissa elektroniikkakaupoissa. Hinnoissa vaikuttaisi olevan tällä hetkellä paljon vaihtelua. Verkkokauppa.com myy HTC One M8:aa noin 680 eurolla, mutta Gigantissa, Saunalahdella, CDOn.comissa ja Markantalossa puhelimen hinta on noin 700 euroa. Webhallenissa, Luurinetissä ja Multitronicilla hinta on noin 720 euroa tai enemmän. Uutta Onea myydään hopeanvärisenä, tummanharmaana ja kullanvärisenä.

HTC One M8 näyttää olennaisesti samalta kuin edellinenkin One, mutta puhelin on uudistunut monella eri osa-alueella. Järjestelmäpiiri on vaihtunut Snapdragon 801:een, näytön koko on kasvanut viiteen tuumaan (resoluutio pysynyt 1080p:ssä), microSD-korttipaikka on lisätty ja näytön alta löytyneet painikkeet on vaihdettu virtuaalisiin. Onen kamera koostuu kahdesta kennosta, joista ensimmäinen on aiemmasta mallista tuttu neljän megapikselin "Ultrapixel-kenno" ja toinen on tarkoitettu syvyysinformaation tallentamiseen. Puhelimen etupuolella oleva kamerassa on viisi megapikseliä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.