Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Dropbox toi Mailboxin Androidille ja esitteli uuden Carousel-sovelluksen

Manu Pitkänen

Dropbox toi Mailboxin Androidille ja esitteli uuden Carousel-sovelluksen
Dropbox esitteli eilen uuden Carousel-galleriasovelluksen, jonka avulla voi hallita omia valokuviaan ja videoitaan. Sovellus esittää Dropboxiin tallennetut kuvat samalla aikajanalla kuin missä puhelimessa olevatkin kuvat on ja varmuuskopioi uudet kuvat pilveen.

Carousel lajittelee valokuvat omiksi ryhmiksi niiden ottamisen ajankohdan ja pikan perusteella, samaan tapaan kuin iOS 7:n galleriasovelluskin. Ohjelmasta löytyy myös viestintämahdollisuus, jonka ansiosta muiden jakamia kuvia voi kommentoida. Carousel on saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Samalla Dropbox kertoi laajentavansa paljon kehuja saaneen Mailbox-sähköpostisovelluksen alustatukea. Aiemmin iOS:lle saatavilla ollut ohjelma löytyy nyt Androidillekin ja PC/Mac-versiot ovat tulossa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.