Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Haastetta Samsungille ja HTC:lle: LG G3 -vuoto paljastaa markkinoiden tarkimman näytön

Matti Vähäkainu

Haastetta Samsungille ja HTC:lle: LG G3 -vuoto paljastaa markkinoiden tarkimman näytön
Yhdysvaltalaisoperaattori Sprintin sivuilta on bongattu UA-profiili, joka viittaa tulevaan LG:n lippulaivamalliin. LG G3:n julkaisu on lähellä ja siltä odotetaan paljon, mutta näiden tietojen valossa se voi hyvinkin täyttää odotukset.

LG G3 kantaa tiedoissa mallinumeroa LS990, joka luonnolisesti on LS980:n eli LG G2:n (kuvassa) seuraaja. LG:n uutuus on kenties ensimmäinen suosittujen Android-valmistajien joukosta, joka onnistuu lanseeraamaan Quad HD -resoluutiolla varustetun näytön. Toistaiseksi vastaavia näyttöjä on julkistanut vain Oppo Find 7:llä ja Vivo XPlay 3S:llä.

User Agent -profiilissa komeilee 2560 x 1440 -resoluutio. Sen lisäksi paljastuu Android KitKat ja kolme gigatavua RAM-muistia. Tiedoista löytyy myös MSM8974-järjestelmäpiiri, joka on joko Snapdragon 800 tai siihen perustuva parannettu Snapdragon 801. Todennäköisesti jälkimmäinen, joka löytyy kilpailijoistakin.Varmana tietoja ei tietyti voi pitää ennen kuin iso neiti on laulanut, mutta varsin hyvältä näyttää QHD:n suhteen. Vuotokin osui sopivasti Galaxy S5:n julkaisupäivälle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.