Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan Sailfish sai lukuisia lisäominaisuuksia tuovan Paarlampi-päivityksen

Sami Koivunen

Jollan Sailfish sai lukuisia lisäominaisuuksia tuovan Paarlampi-päivityksen
Jolla on julkaissut Sailfish-käyttöjärjestelmälleen viidennen, versionumeroa 1.0.5.16 kantavan Paarlampi-nimisen päivityksen.

Uusimman päivityksen myötä Sailfish tukee Exchange-kontaktien kaksisuuntaista synkkausta, operaattoriasetusten vastaanottamista OTA:na, kuvien ja kontaktitietojen jakamista ja lähettämistä MMS-viestein (kokeellinen), EXIF-tietojen tallennusta puhelimella otettuihin kuviin, GPS-tietojen lisäämistä otettuihin kuviin, oletustilin valintaa sähköpostiin ja sovelluksien pyyhkäisemällä sulkemisen poiskytkemismahdollisuutta. Lisäksi käyttöliittymään on lisätty uusia visuaalisia vihje-efektejä ja näppäimistö tukee äänipalautetta. Myös viime aikoina puhuttaneeseen SSL-tietoturva-aukkoon on tehty korjaus ja lisäksi Paarlammesta löytyy lukuisia pienempiä korjauksia ja muutoksia.

Jollan päivitys onnistuu asetuksista valitsemalla kohta "Laitteen tiedot" ja vetämällä alaspäin. Jolla voi myös ilmoittaa päivityksestä automaattisesti. Pari päivää sitten esitellyn päivityksen virallisiin julkaisutietoihin voi tutustua täältä. Jolla on aiemmin lupaillut tarjoavansa Jollaan ja Sailfishiin päivityksiä kuukausittain.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja