Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n uusi "miniälypuhelin" saapui Suomeen

Manu Pitkänen

LG:n uusi miniälypuhelin saapui Suomeen
Barcelonan MWC-messuilla esitellyn LG G2 mini -älypuhelimen myynti on alkanut Suomessa. Ulkoisesti G2 mini näyttää viime syksynä Suomeen saapuneelta LG G2:lta, mutta puhelimien tekniikasta löytyy kuitenkin eroja.

Nimestään huolimatta G2 Minissä ei ole mikään kovin pieni näyttö, sillä siitä löytyy 4,7-tuumainen (960 x 540) IPS-paneeli. Kookkaasta näytöstä huolimatta fyysiset mitat on yritetty pitää mahdollisimman pieninä ohuiden kehyksien avulla. Kuten isommassa G2:ssa, G2 Minissäkin äänenvoimakkuuspainikkeet on siirretty puhelimen takapuolelle, etusormen ulottuville.

Android KitKat -käyttöjärjestelmällä varustetusta G2 Minissä on nelityiminen Snapdragon 400 -suoritin (1,2 GHz), gigatavu keskusmuistia, kahdeksan gigatavua tallennustila (muistikorttipaikka), kahdeksan megapikselin kamera ja 2440 milliampeeritunnin irrotettava akku. Puhelin tukee 4G-yhteyksiä.G2 Mini on saatavilla mustana ja valkoisena 299 euron hintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.