Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli kohtuuhintaisen L65-älypuhelimen

Sami Koivunen

LG esitteli kohtuuhintaisen L65-älypuhelimen
LG on esitellyt uuden L-sarjan älypuhelimen L65:n muodossa. Julkaisu tapahtui LG:n venäjänkielisillä sivuilla.

LG esitteli helmikuussa LG L90-, LG L70- ja LG L40 -puhelimet, jotka ovat jatkoa aikaisempina vuosina julkaistuille L-sarjalaisille. Puhelimet sisältävät L65:n tapaan uusimman Androidin uusimman 4.4 KitKat -version. Hinnaltaan L-sarjalaiset kuuluvat alempiin hintaluokkiin.

LG L65 ominaisuuksiin lukeutuvat 4,3 tuuman näyttö IPS-tekniikalla ja 800 × 480 -resoluutiolla. Järjestelmäpiirinä on Snapdragon 200 1,2 gigahertsin tuplaydinsuorittimella, jonka lisäksi laite sisältää yhden gigatavun RAM-muistia, viiden megapikselin kameran LED-salamalla, neljä gigatavua tallennustilaa, 2100 milliampeeritunnin akun ja microSD-korttipaikan. 3G-yhteyksillä varusteltu älypuhelin tulee markkinoille kahden SIM-kortin tuella.


Ominaisuuksiltaan L65 sijoittuu LG:n L70-mallin alapuolelle. Mustana ja valkoisena saatavilla oleva L65 tulee myyntiin Venäjällä 150 euron hintaan, mutta puhelimen muista markkina-alueista ei toistaiseksi ole tietoa. Suomessa L65:n hinta sijoittuisi todennäköisesti 100-150 euron välille.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja