Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung voi joutua maistamaan omaa lääkettään: HTC palkkasi Galaxy-brändin tekijän

Manu Pitkänen

Samsung voi joutua maistamaan omaa lääkettään: HTC palkkasi Galaxy-brändin tekijän
HTC on palkannut Samsungin Yhdysvaltojen puhelintoimintojen markkinointipäällikkönä vuosina 2008–2012 toimineen Paul Goldenin. Hän toimii HTC:n hallituksen puheenjohtaja Cher Wangin neuvonantajana.

LinkedIn-sivullaan Golden ottaa itselleen kunnian Samsungin puhelimissa ja tableteissa käytetystä Galaxy-brändin luomisesta. Brändin ja siihen liittyneiden markkinointiponnisteluiden ansiosta Samsungin markkinaosuus Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinoilla moninkertaistui. Goldenin aikana Samsung pyöräytti käyntiin Next Big Thing -kampanjan, jossa pilkattiin Applea ja sen tuotteita jonottavia asiakkaita.

Goldenilla on tällä hetkellä kolmen kuukauden sopimus HTC:n kanssa. Jatkosta päätetään ilmeisesti myöhemmin.HTC on aiemmin arvioinut, että paremmalla markkinoinnilla se pystyy kaappaamaan menetettyjä asemiaan takaisin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.