Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: LG G3 ottaa mallia Applen iOS 7:stä

Manu Pitkänen

Kuvissa: LG G3 ottaa mallia Applen iOS 7:stä
LG näyttää tykästyneen iOS 7:n kirkkaisiin väreihin ja tasaisiin pintoihin niin paljon, että yhtiö on päättänyt uudistaa omaa käyttöliittymäänsäkin siihen suuntaan. Digital Trendsin julkaisemien kuvakaappausten perusteella uutta ulkonäköä päästään ihailemaan jo G3:ssa.

Aiempaa kevyemmän ja harmoonisemman näköinen käyttöliittymä on saatu aikaan kirkkailla väreillä, liukuväritehosteilla, tasaisilla ikoneilla ja pyöreillä näppäimillä, mitkä ovat selvästi lainattu Applen viime vuonna esittelemästä iOS 7:stä.

Digital Trendsin kuvakaappauksissa näkyy myös uusi avustaja, joka analysoi käyttäjänsä tekemisiä ja tekee sen pohjalta ehdotuksia hänelle. Palvelu muistuttaa Google Now'ta, mutta siinä mennään ilmeisesti Now'ta pidemmälle. Tällä hetkellä avustajan kyvyistä ei tiedetä mitään kovin konkreettista, muuta kuin että se osaa neuvoa ottamaan sateenvarjon mukaan mikäli sääennusteessa povataan sadetta.Ruutukaappaukset toimitettiin Digital Trendsille 2560x1440 pikselin tarkkuudella, mikä sopii hyvin yksiin aiempien huhujen kanssa, joiden mukaan LG G3:ssa olisi QHD-näyttö.

Alla olevassa kuvassa uutta käyttöliittymää (oikealla) verrataan LG G2:n käyttöliittymään (vasemmalla). Lisää kuvia löytyy Digital Trendsin uutisesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.