Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkistamassa uuden älypuhelimen tässä kuussa – kyseessä Moto E?

Juha Tuppi

Motorola julkistamassa uuden älypuhelimen tässä kuussa – kyseessä Moto E?
Motorola on lähettänyt kutsuja toukokuun 13. päivä Lontoossa pidettävään julkistustilaisuuteen, jossa se esittelee uuden älypuhelimen.

Kutsussa todetaan uuden laitteen olevan "tehty kestämään" ja "hinnoiteltu kaikille", kirjoittaa Pocket-lint. Ilmoituksessa ei mainita julkistettavan puhelimen nimeä saati muita tietoja, mutta huhujen perusteella Motorola on aikeissa korvata aikaisemman edullisen hintaluokan menestyksensä Moto G:n uudella Moto E -älypuhelimella.

Huhujen perusteella Moto E:ltä on lupa odottaa 4,3 tuuman näyttöä 720p-resoluutiolla, 1,2 gigahertsin tupaydinprosessoria, gigatavua keskusmuistia, neljää gigaa tallennuskapasiteettia, viiden megapikselin kameraa sekä 1 900 milliampeeritunnin akkua.

Pocket-lint lisää ominaisuuslistalle myös mahdolliset tupla-SIM-korttipaikat, valmiiksi asennetun Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmän ja digitaalisen TV-virittimen. Asiasta myös raportoinut Phone Arena heittää odotettujen ominaisuuksien soppaan vielä 4G LTE -tuen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.