Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkistamassa uuden älypuhelimen tässä kuussa – kyseessä Moto E?

Juha Tuppi

Motorola julkistamassa uuden älypuhelimen tässä kuussa – kyseessä Moto E?
Motorola on lähettänyt kutsuja toukokuun 13. päivä Lontoossa pidettävään julkistustilaisuuteen, jossa se esittelee uuden älypuhelimen.

Kutsussa todetaan uuden laitteen olevan "tehty kestämään" ja "hinnoiteltu kaikille", kirjoittaa Pocket-lint. Ilmoituksessa ei mainita julkistettavan puhelimen nimeä saati muita tietoja, mutta huhujen perusteella Motorola on aikeissa korvata aikaisemman edullisen hintaluokan menestyksensä Moto G:n uudella Moto E -älypuhelimella.

Huhujen perusteella Moto E:ltä on lupa odottaa 4,3 tuuman näyttöä 720p-resoluutiolla, 1,2 gigahertsin tupaydinprosessoria, gigatavua keskusmuistia, neljää gigaa tallennuskapasiteettia, viiden megapikselin kameraa sekä 1 900 milliampeeritunnin akkua.

Pocket-lint lisää ominaisuuslistalle myös mahdolliset tupla-SIM-korttipaikat, valmiiksi asennetun Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmän ja digitaalisen TV-virittimen. Asiasta myös raportoinut Phone Arena heittää odotettujen ominaisuuksien soppaan vielä 4G LTE -tuen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.