Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung yrittää varastaa valokeilan Applelta: Luvassa terveysaiheisia uutisia

Manu Pitkänen

Samsung yrittää varastaa valokeilan Applelta: Luvassa terveysaiheisia uutisia
Biometriikasta ja quantified self -ominaisuuksista on kovaa vauhtia tulossa kulutuselektroniikan uusi musta. Nämä asiat näkyvätkin jo erilaisissa älykelloissa, aktiivisuusrannekkeissa sekä uusissa älypuhelimissa. Itsensä mittaaminen tulee näkymään voimakkaasti toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa teknologiablogien otsikoissakin.

Samsung on nimittäin vähän aika sitten kertonut, että se järjestää 28. toukokuuta lehdistötilaisuuden, jonka teemana on terveys. Engadgetin mukaan he saivat kutsun Samsungin puolijohdekomponentteihin erikoistuneelta yksiköltä. Tilaisuudessa esiteltävät asiat eivät näin ollen todennäköisesti ole suunnattu varsinaisesti kuluttajille, vaan laitevalmistajille ja puolijohdeteollisuuden seuraajille.
Ei liene sattumaa, että muutama päivä Samsungin tilaisuuden jälkeen Apple polkaisee käyntiin vuosittaisen WWDC-kehittäjätapahtuman. Applen odotetaan esittelevän siellä muun muassa uuden terveysdatan säilöntään tarkoitetun Healthbook-sovelluksen. Applen uskotaan julkaisevan myöhemmin tänä vuonna myös iWatch-rannekkeen, jonka tärkeimpiä ominaisuuksia lienee juuri elintoimintojen mittaaminen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja