Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Maps päivittyi Androidille ja iOS:ille

Juha Tuppi

Google Maps päivittyi Androidille ja iOS:ille
Google julkisti eilen uudet päivitykset karttasovelluksensa Android- ja iOS-versioille.

Google Mapsin uudet versiot Androidille (v8) ja iOS:ille (v3) tuovat mukanaan parannuksia navigointiin muun muassa kaistaehdotusten muodossa. Lisäksi vaihtoehtoisten reittien löytymistä on helpotettu. Merkittävä parannus on myös karttojen tallentaminen ja nimeäminen, jotta ne ovat käytettävissä ja helposti selattavissa, kun verkkoa ei ole saatavilla.

Sovellukset tarjoavat nyt myös ehdotuksia ja tietoa lähistön aukiolevista palveluista kuten ravintoloista ja hotelleista. Myös julkisen liikenteen tiedot löytyvät nyt Google Mapsista kattavasti. Lisäksi päivitykset integroivat sovelluksiin Uber-taksipalvelun, joka ei tosin ole toistaiseksi saatavilla Suomessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja