Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuodot paljastavat uusia tietoja Galaxy S5:n kenties kovimmasta haastajasta

Matti Vähäkainu

Vuodot paljastavat uusia tietoja Galaxy S5:n kenties kovimmasta haastajasta
LG:lta on tulossa pian uusi lippulaivamalli, joka kantaa todennäköisesti nimeä LG G3. Edellisvuoden G2-malli on kova vastus Galaxy S5:lle, joten tulevasta sukupolvesta tulee varmasti yksi vuoden kovimpia vastuksia.

Nyt tunnettu matkapuhelinvuotaja @evleaks on julkaissut kaksi kuvaa tulevasta laitteesta, josta samalla selviää hieman uutta teknisestikin. Takakuori vaikuttaa olevan harjattua metallia, mutta samalla takakansi on irroitettavissa. Tämä tarkoittaa, että akun irroittaminen ja vaihtaminenkin on mahdollista.
SIM-korttipaikan lisäksi valitettavasti kuvista ei selviä onko laitteessa lisätallennustilaa tarjoavaa microSD-muistikorttipaikkaa. Jo aiemmin huhut ovat kertoneet, että laitteessa on QHD-resoluution näyttö.

LG G3 esitellään todennäköisesti 27. päivä kuluvaa kuuta. Samsungin huhutaan julkistavan myös nk. Prime-versio Galaxy S5:stä, jossa on niin ikään QHD-näyttö.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja