Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG tuo markkinoille uuden älyrannekkeen ja elintoimintoja seuraavat kuulokkeet

Juha Tuppi

LG tuo markkinoille uuden älyrannekkeen ja elintoimintoja seuraavat kuulokkeet
LG ilmoitti tuovansa uutta puettavaa teknologiaa markkinoille vielä tällä viikolla.

Engadget raportoi tänään LG:n CES-messuilla tammikuussa esittelemien LifeBand Touch -älyrannekkeen ja Heart Rate Monitor -kuulokkeiden tulevan myyntiin Yhdysvalloissa tulevana sunnuntaina eli 18. toukokuuta.

LG LifeBand Touch tarjoaa OLED-kosketusnäytön ja näyttää kellonajan, biometristä dataa, ilmoituksia paritetusta älypuhelimesta ja sallii esimerkiksi puhelimen musiikkisoittimen ohjauksen. Rannekkeesta löytyvät kiihtyvyys- ja korkeussensorit pitävät lukua muun muassa käyttäjän askelista, kulutetuista kaloreista, nopeudesta ja kuljetusta etäisyydestä. Lisäksi rannekkeen näyttö voidaan aktivoida esimerkiksi ranneliikkeellä.

Korvan sisään asetettavat Heart Rate Monitor -kuulokkeet sisältävät erityistä teknologiaa, joka mittaa käyttäjän sykettä ja hapenottoa tarkkailemalla verenkiertoa sisäkorvassa. Tiedot välittyvät älylaitteisiin Bluetooth-lähettimen avulla. Kuulokkeet ovat myös yhteensopivat LifeBand Touch -älyrannekkeen kanssa.


Älyrannekkeen hinnaksi on ilmoitettu 150 dollaria ja kuulokkeille 180 dollaria. Laitteiden on tarkoitus saapua pian myös Euroopan ja Aasian markkinoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja