Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Patoluukut on auki: Samsung vyöryttää uusia tabletteja taas markkinoille

Manu Pitkänen

Patoluukut on auki: Samsung vyöryttää uusia tabletteja taas markkinoille
Samsung on kutsunut mediaa paikalle kesäkuun 12. päivänä pidettävään julkistustilaisuuteen. Tapahtuman aihe nivoutuu uusien taulutietokoneiden ympärille. Tab into Color -iskulause saattaa olla vihje siitä, että uusien laitteiden kuorissa käytetään muitakin värejä kuin mustaa ja valkoista.

Varteenotettavia ehdokkaita tilaisuudessa esiteltäviksi tuotteiksi ovat Tab S -sarjan tabletit, joista SamMobile vuotanut kuvia julkisuuteen. Tab S -sarjaan kuuluu SamMobilen mukaan 10,5- ja 8,4-tuuman mallit. Niiden turvin Samsung alkaa käyttää uudelleen AMOLED-tekniikkaa tableteissaan. Edellinen AMOLED-tabletti esiteltiin vuonna 2012.

SamMobilen kuvien perusteella Tab S -sarjalaisten designissa on otettu vaikutteita Galaxy S5:n "golfpallo-/laastarimuotoilusta". Uutta on myös sormenjälkilukijan käyttö kotinäppäimessä, joka on niin ikään tuttu Galaxy S5:stä.


10,5-tuumaisen Tab S:n ominaisuuksiin kuuluu 2560x1600 pikselin AMOLED-näyttö, kahdeksanytiminen Exynos 5420 -piiri (neljä 1,9 GHz:n Cortex-A15-ydintä ja neljä 1,3 GHz:n Cortex-A7-ydintä), kahdeksan megapikselin kamera ja 2,1 megapikselin etukamera.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja