Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta jälleen uusi yrityskauppa

Petteri Pyyny

Googlelta jälleen uusi yrityskauppa
Google jatkaa hurjaa yritysostojen sarjaansa, jossa haaviin on jo tänä vuonna tarttunut toistakymmentä yhtiötä. Uusimpana yrityskauppalistalle pääsee Divide.

Divide on erikoistunut tarjoamaan yrityksille ratkaisuja, jossa yrityksen työntekijät voivat käyttää yrityksen verkossa omia laitteitaan. Dividen ohjelmistot varmistavat työntekijöiden mukanaantuomat laitteet vastaamaan yrityksen sisäverkon turvallisuusastetta.

Yrityskaupalla Google hyppää mukaan kasvavaan ns. BYOD-trendiin (Bring Your Own Device), jossa entistä enemmän työntekijät haluavat itse päättää laitevalinnoistaan ja yritysten pitää vain tarjota mahdollisuus työntekijöille näiden laitteiden sujuvaan käyttöön työpaikalla.

Dividen sovellus on tarjolla sekä Androidille että iOS:lle. Dividen tiimi liittyy Googlella Androidin kehitystiimin osaksi, joten on oletettavaa, että Dividen ratkaisuja tullaan näkemään tulevaisuudessa myös Androidin kiinteänä osana.


Kauppasummaa ei julkistettu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja