Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä huhutaan uutta älypuhelinta ensi vuoden alkuun

Juha Tuppi

LG:ltä huhutaan uutta älypuhelinta ensi vuoden alkuun
Vakiovuotaja evleaksin mukaan Google olisi lopettamassa Nexus-linjastonsa jo odotettua aiemmin ja tuomassa ensimmäisen Android Silver -laitteensa markkinoille jo ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Raportoimme aiemmin huhusta, jonka mukaan Google suunnittelee Nexus-laitteidensa tuotannon lopettamista uusien korkealaatuisempien Android Silver -laitteiden tuomiseksi markkinoille. Väitteen mukaan tarkoituksena olisi edelleen valmistuttaa kolmansilla osapuolilla mahdollisimman puhtaan Android-kokemuksen tarjoavia älypuhelimia, mutta Android Silver -laitteet pyrkisivät kilpailemaan muiden valmistajien Android-lippulaivojen kanssa premium-tuotteiden markkinoista.

Viime viikolla evleaks julkaisi väitteen, jonka mukaan Nexus 6 -laitetta ei ole enää tiedossa. Lähteen mukaan ensimmäinen Android Silver -älypuhelin olisi sen sijaan tulossa jo helmikuussa 2015 ja valmistajana toimisi LG. Laitteeseen on myös huhujen mukaan tulossa Qualcommin Snapdragon MSM8994 -prosessori, jonka arvellaan edustavan uusia 64-bittisiä Snapdragon 810 -piirejä.Evleaks twiittasi myös LG G Flex -älypuhelimen seuraajasta, jonka olisi tarkoitus saapua markkinoille ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen keskivaiheilla. Lähteen mukaan luvassa olisi uusi ominaisuus, joka saattaisi olla jopa erityislaatuisempi kuin LG G Flexin itsensäkorjaava pinta.Vaikka huhuissa olisikin perää, Android Silver -laitteen ja LG G Flex 2:n yhtenevät aikataulut lienevät pelkkä sattuma. Toisaalta molemmissa väitteissä mainittiin LG, joten ainakin eteläkorealaisvalmistajaa on syytä pitää erityisesti silmällä ensi vuoden alussa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.