Luottovuotajalla paloi kiinni HTC:hen: Paljasti M8 Primen ominaisuudet

Manu Pitkänen

Luottovuotajalla paloi kiinni HTC:hen: Paljasti M8 Primen ominaisuudet
HTC:n verkkoviestinnästä vastaava Jeff Gordon (Twitter-nimimerkki @urbanstrata) sai useiden älypuhelimien tiedot vuotaneen evleaksin raivostumaan tänään. Gordonin mukaan joidenkin evleaksin vuotamilla tiedoilla ei ole totuuspohjaa ja kehotti ihmisiä tarkkaavaisuuteen.

Vuotajan luotettavuuden kyseenalaistaminen osui ilmeisesti kipeään paikkaan, sillä evleaks alkoi tämän jälkeen kertomaan huhutun HTC M8 Prime -puhelimen teknisiä tietoja. Prime on nykytietojen mukaan M8:n premium-versio. Siinä on evleaksin mukaan 5,5 tuuman QHD-näyttö, 2,5 GHz:n Snapdragon 805 -suoritin, kolme gigatavua keskusmuistia ja Category 6 -luokan LTE-tuki. Lisäksi puhelin on vedenkestävä kuten Samsungin ja Sonyn lippulaivatkin.

Kaikkein jännittävämpänä ominaisuutena evleaks pitää kuitenkin laitteen rungon materiaalia, joka on alumiinista ja piistä koostuva keraaminen seos.Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun HTC:n taholta tulee evleaksille kommenttia. Taiwanilaisyhtiön tuotepäällikkö Leigh Momii tylytti vuotajaa toukokuun alussa, kun hän tviittasi "M8 Primen siistein ominaisuus ei edes näy teknisten ominaisuuksien listassa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.