Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puolivillaisen kokeilun jälkeen Facebook aikoo haastaa tosissaan teinien suosiman viestintäsovelluksen

Manu Pitkänen

Puolivillaisen kokeilun jälkeen Facebook aikoo haastaa tosissaan teinien suosiman viestintäsovelluksen
Facebook rakentaa parhaillaan kilpailijaa teinien keskuudessa huippusuosituksi muodostuneelle Snapchatille. Yhteisöpalvelun on kerrottu yrittäneen ostaa Snapchatin itselleen kolmella miljardilla dollarilla, mutta ostotarjous hylättiin.

Facebook kutsuu sovellusta sisäisessä viestinnässään Slingshot-nimellä ja Financial Timesin mukaan sitä on rakennettu nyt muutaman kuukauden ajan. Sen tarkoituksena on tarjota yksinkertainen käyttöliittymä kertaalleen toistettavien videoiden jakamiseen lähipiirin kesken. Slingshotista tehdään näillä näkymin itsenäinen mobiilisovellus, eli sitä ei aiota integroida Facebook Messengeriin tai muuhun yhteisöpalvelun omistamaan viestimeen.

Kertaalleen katsottavat viestit eivät ole varsinaisesti mikään uusi aluevaltaus Facebookille, sillä yhtiö oli mukana tässä markkinassa nopeasti kyhätyllä Poke-ohjelmalla, joka poistettiin hiljan App Storesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja