Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin Gmail-sovellukseen merkittävä päivitys

Matti Vähäkainu

Androidin Gmail-sovellukseen merkittävä päivitys
Google on päivittänyt Gmail-sovelluksen Androidille versioon 4.8 ja tuo samalla omalle käyttöjärjestelmälleen uusia ominaisuuksia. Uutuusominaisuuksista tärkein on kenties Drive-tallennus.

Drive-tallennus mahdollistaa sähköpostin liitteenä olevan tiedoston tallentamisen Google Drive -pilvipalveluun sen sijaan, että tiedosto ladattaisiin suoraan laitteeseen. Samalla lisättiin tuki liitteiden tulostamiseen.

Muutoksia on tehty myös ulkonäköön. Vetoeleellä tehtävä päivitys on uudistettu ja menusta löytyviä nappeja on siirretty sivulle aukeavaan menuun. Myös Google+-integrointia on syvennetty.

Myös esimerkiksi arabinkielisille Gmail toimii nyt paremmin, sillä siihen lisättiin tuki RTL-kielille (right-to-left), joita luetaan oikealta vasemmalle.

Päivitys saapuu saataville seuraavien muutaman päivän aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja