Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Julkaisematon Samsung Galaxy S5 Active esiintyy videoilla

Matti Vähäkainu

Julkaisematon Samsung Galaxy S5 Active esiintyy videoilla
Samsung on tuomassa markkinoille huhujen mukaan ainakin kahta uutta Galaxy S5 -varianttia. Nyt niistä on vuotanut videolla aktiiviselle ihmiselle tarkoitettu Galaxy S5 Active.

Videolla esitelty laite on selkeästi jatkoa Galaxy S4 Activelle myös ulkomuotojen perusteella. Alaosan perinteisenmalliset napit ovat tuttuja edellismallista ja laitteen kestävämmän oloinen rakenne kielii käyttötarkoituksesta.

Laitteessa on mukana edelleen normaalin S5:n tapaan muun muassa sykemittari ja se on tietysti myös IP-sertifioitu, kuten edeltäjänsä. Näytön resoluutio on TK TECH NEWSin alkuperäisistä epäilyistä huolimatta sama kuin S5:ssä eli 1920x1080. Lisää laitteen ominaisuuksista ja spekseistä löytyy alla olevista videoista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.