Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pikkuhiljaa eroon bloatwaresta - Samsung lakkauttaa musiikki- ja kirjapalvelunsa

Valtteri Ahonen

Pikkuhiljaa eroon bloatwaresta - Samsung lakkauttaa musiikki- ja kirjapalvelunsa
Samsung on päättänyt katsoa todellisuutta silmästä silmään ja lopettaa kannattamattomana sekä musiikki- (Music Hub) että kirjapalvelunsa (Book Hub).

Samsung on lähettänyt Music Hubin asiakkaille sähköpostia, jossa yhtiö kertoo sulkevansa palvelun lopullisesti 1. heinäkuuta. Uusia maksavia asiakkaita ei palveluun enää huolita. Nykyisten asiakkaiden tulee ladata saatavansa ja käyttää etukoodinsa ennen palvelun sulkemista.
Vastaavanlaisen kohtalon kokee myös luettavaa tarjoileva Book Hub, joka Samsungin ilmoituksen mukaan sulautuu osaksi Amazonin Kindle for Samsung -sovellusta. Aiheesta kirjoitti muun muassa TechRadar.

Luultavasti Samsungin tarkoitus on lähitulevaisuudessa muuttaa muutenkin lähestymistapaansa, sillä sen omat palvelut eivät ole saaneet haluttua suosiota käyttäjien keskuudessa. Kokonaan yhtiö ei ole ilmeisesti heittämässä pyyhettä kehään, vaan jollain tapaa palveluita halutaan tarjota jatkossakin, vaikka koko Samsung Hub poistuisikin käytöstä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja