Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple markkinoi iPad Airia suomalaiskuuluisuuden avulla

Manu Pitkänen

Apple markkinoi iPad Airia suomalaiskuuluisuuden avulla
Apple on julkaissut kaksi uutta Your Verse -mainosta, joissa keskitytään iPad Airin tuottavuutta lisääviin ominaisuuksiin. Kummassakin mainoksessa on nostettu esiin yksi tunnettu henkilö, joka käyttää arjessaan Applen tablettia. Toisen mainoksen tähtenä on kuuluisa suomalainen kapellimestari ja säveltäjä Esa-Pekka Salonen.

Salonen on toiminut Los Angelesin filharmonikkojen musiikillisena johtajana ja ylikapellimestarina, mutta nykyään hän on lontoolaisen Philharmonia-orkesterin ylikapellimestari. Applen mainoksessa esitellään kuinka Salonen käyttää iPadiä apunaan musiikin säveltämisessä sekä orkesterin johtajamisessa. Videolla nähdään myös Touch Pressin luoma The Orchestra -sovellus, jonka kehitystyössä Salonen ja Philharmonia-orkesteri ovat olleet mukana.
Apple on avannut mainokselle oman sivun, jossa Salonen kertoo näkemyksiään iPadistä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja