Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S5 Prime vuosi tuontidokumentissa

Matti Vähäkainu

Samsung Galaxy S5 Prime vuosi tuontidokumentissa
Rahdin tuontidokumentit paljastavat jälleen uusia tietoja Samsungin tulevasta Galaxy S5 Prime -mallista. Yhtiön ykköslaitteen parannettu Prime-versio esitellään todennäköisesti pian, joten ei kumma, että laite saapui Intiaan testattavaksi ja arvioitavaksi.

Dokumentissa kerrotaan laitteen mallinumeroksi SM-G906, joka vaikuttaisi viittaavan juuri Prime-malliin. Huhuista poiketen näytön kooksi on merkitty 5,1 tuumaa, kuten Galaxy S5:ssä (kuvassa). Laitteen muuta rautaa on hieman parannettu normaalista S5:stä.
Samsungilla on tulossa tapahtuma New Yorkissa, jossa sen odotetaan esittelevän tablettilaitteita. Voi kuitenkin olla, että 12. päivä esitellään myös Galaxy S5 Prime, josta Puhelinvertailu on tuoreeltaan raportoimassa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja