Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uusi terveysalusta tuntee kehosi paremmin kuin sinä itse

Manu Pitkänen

Samsungin uusi terveysalusta tuntee kehosi paremmin kuin sinä itse
Samsung esitteli eilen San Franciscossa pidetyssä tilaisuudessa uuden elintoimintoja tarkkailevan laite- ja palvelukokonaisuuden, jonka avulla ihmiset voivat olla aiempaa tietoisempia siitä mitä omalle keholle kuuluu.

Uudessa SAMI-alustassa päälle puettavien laitteiden tuottama datavirta säilötään pilveen. Vaikka alusta ei olekaan vielä valmis kuluttajien käyttöön, toivoo Samsung sen quantified self -teknologiasta muodostuvan samankaltainen boomi kuin älypuhelimistakin. Samsungin tavoitteena on avata terveyden mittaamiseen tarkoitetun rajapintansa tämän vuoden lopulla.

Esitellyn teknologian avulla pystytään keräämään tarkkaa dataa sykkeestä, verenkierrosta, hengityksestä, ihon sähköjohtavuudesta, nestetasapainosta sekä veren kaasu- ja glukoosipitoisuuksista. Näiden asioiden mittaamiseen tarvittavat sensorit on mahdollista puristaa älykellon kokoiseen laitteeseen.Tilaisuudessa nähtiin myös Samsungin kehittämä Simband-referenssilaite, jossa hyödynnetään uutta SAMI-alustaa.

Vastinetta Samsungin terveysalustalle ei tarvitse odottaa kovinkaan kauaa, sillä Applen odotetaan esittelevän oman Healthbook-järjestelmän jo ensi maanantaina WWDC-kehittäjätapahtumassa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.