Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acer esitteli halvimman Android-merkkipuhelimen

1
Matti Vähäkainu

Acer esitteli halvimman Android-merkkipuhelimen
Paremmin länsimaissa esimerkiksi kannettavista tietokoneista tunnettu Acer on esitellyt Aasiassa uusia puhelimia. Niistä yksi mielenkiintoisimmista on maailman edullisin brändätty Android-älypuhelin Acer Liquid Z200.

Acerin mukaan kyseessä on Android-puhelimista edullisin, jos pois lukee ns. merkittömät laitteet, joita Aasiassa kauppapaikat ovat pullollaan. Suurempien valmistajien joukosta ei löydy voittajaa 79 euron Liquid Z200:lle.

No mitä alle satasella saa? Puhelimessa komeilee neljän tuuman WVGA-kosketusnäyttö, laskentatehosta huolehtii MediaTekin kaksiytiminen gigahertsin suoritin, RAM-muistia laitteessa on puoli gigaa ja puhelimen ainoa kamera tuottaa kahden megapikselin kuvia.

Mitää huippua siis ei ole tarjolla luonnollisestikaan, lukuunottamatta voittamatonta hintaa. Liquid Z200 saapuu markkinoille viidellä eri värivaihtoehdolla vuoden kolmannella neljänneksellä.Acer esitteli myös keskihintaluokan viisituumaiset Liquid E700:n ja E600:n, puhlettikokoluokan Liquid X1:n, superpienen viisituumaisen Liquid Jaden sekä Liquid Leap -älyrannekkeen.

Suomeen saapumisesta ei ole vielä mitään tietoa, kuten ei myöskään hinnoista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Acerin mukaan kyseessä on Android-puhelimista edullisin, jos pois lukee ns. merkittömät laitteet,
... 79 euron Liquid Z200:lle.


Katuhinta varmaan painuu alle tuon, sillä jopa Suomestakin saa kytkyttä alle tuon Google Androideja (alv 0%)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.